Ugens Træning

11 gode råd

1.
Spis naturligt, spis så lidt behandlet fødevare som muligt, dette vil stabilisere blodsukkeret, der giver større mæthedfornemmelse.

2.
Vær aktiv i din hver dag, mange fokusere på hvor meget de forbrænder når de er træner, men det er det den totale forbrænding over en hel dag der tæller. Så tag trappen i stedet for elevatoren.

3.
Spis mere protein. Et sted mellem 1,5-2 gram protein pr kg kropsvægt, vil være et fornuftigt indtag i døgnet for de fleste, dette giver blandt andet en højere termisk effekt. Faktisk kan du regne med en termisk effekt på 20-30% når du spiser protein.

4.
Drik en masse vand, dels fordi det optager plads i maven men også fordi når vi er hydreret så præstere vi bedre og kan bruge mere energi i træningen.

5.
Spis fisk, hvis du skulle være i tvivl så er fisk med højt indhold af omega-3 fedtsyre at fortrække.
Hvis ikke du bryder dig om fisk, så suppler med fiskeolie.

6.
Omega-3 fedtsyre gavner den anabolske tilstand i kroppen, som fungere muskelopbyggende for muskulaturen. Man er ikke sikker på hvor meget der skal til, men flere studier peger på + 5-6 gram pr. dag.

7.
Skær sukker væk fra din daglige kost. Spiser du sukker så begræns det så meget som muligt. Det gælder både sodavand, slik, brød og kager.

8.
Træn cirkeltræning, dette gør at du på 30-45 min bruger flere kalorier end hvis du træner enkelte øvelser. Cirkeltræning kan påvirke det hormonelle system igennem forhøjet produktion af naturlige væksthormoner.

9.
Benyt basis øvelser, træn flerleds muskler og de store muskelgrupper først, hvis det er nødvendigt så træn de mindre støtteøvelser efter de store muskelgrupper.

10.
Tillad de selv at synde, aftal med dig selv hvornår det er okay så du spiser usundt, hold dig til den aftale med dig selv, det skal trods alt være til at holde ud.

11 .
Søvn er vigtigt, specielt hvis du træner meget. Kroppen skal restituere. Det er forskelligt fra person til person hvor meget vi behøver, men uden søvn fungerer kroppen ikke

nuppet fra gymnordics facebookside

healthy eating

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Træning