Muskelguide

Squashfrikadeller

Jeg har været flittig i køkkenet i dag.
Købte 600 gram oksekød 4-7% i fakta igår, til sølle 30 kr.
Det er lang tid siden jeg har fået frikadeller, så det skulle ændres !
Jeg må ærlig indrømme at jeg er elendig til at lave frikadeller.. De smager enten af kød (fy for satan) eller af ingenting .. Én af grundene hvorfor jeg ike får frikadeller særlig tit 😉
Men jeg er sikker på, hvis jeg havde tilsat mere salt, ville de have været perfekte denne gang ! 😉
Det hele var lidt på slump, meeen ..
Jeg brugte:

600 gram oksefars 4-7%
1 stort løg
masser af hvidløg
2 dl æggehvide
1 squash
salt (jeg brugte for lidt 😉 eksperimenter lidt med det :))
peber

frikadellerFoto

– Skær squashen i små tern og biks det sammen med de yderlige ingredienser.
Steg på panden i 5-8 min på hver side.
Jeg bruger ikke olie til stegning, da kødet indeholder rigelig fedt i forvejen 🙂

Velbekomme ! 😀

 Follow on Bloglovin

2

  • Heidi

    Frikadeller laves med svinekød, hakket kalv/flæsk… Så måske derfor de ikke smager som alm frikadeller… Men lækre ser de ud 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Har prøvet med samtlige kødvariationer. Måske er det bare mig der er super elendig til at lave dem 😀
      Tusind tak – de var også klart mit bedste forsøg !

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muskelguide