Jordbærkage på havregrynsbund med vaniljekvark
Mailin Rasmussen
Synes lige jeg ville dele denne opskrift med jer, som jeg lavede i påsken.
Den var bare god og skal helt sikkert laves igen. Både fordi den er superlækker, super nem&hurtig at lave og oven i købet én af den sunde slags! Win-Win.
Man skal bruge:
2 Æbler
200 g havregryn
135 g sukker (jeg brugte stevia)
150 ml vand
1 tsk bagepulver
Vaniljeessence
Lidt Kanel
- Riv æblerne.
- Bland ingredienserne sammen.
- Kom det i en bageform 26Ø
- Bag den ved 160 grader i 30 min.
- Lad den køle af.
Så har vi bunden 🙂
Bunden: Kcal samlet: 832 / 8 = 104 kcal pr stk
I originalopskriften ligger de jordbærene på bunden og kommer husblads henover.
Da jeg ikke havde husblads i huset valgte jeg at lave den med kvark i stedet for. Det jeg gjorde var blandede lidt kvark med stevia og vaniljeessens og kom det oven på bunden. Dette toppede jeg så med jordbærene.
JOB DONE !
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu