Jordbærcheesecake på fuldkornkiksbund
Oh Love ! <3
Dem der følger mig på Instagram (Topdeluxe) har måske allerede set denne lækre sag her.
Den smager syndigt – men det er den bare ikke ! 😀
Progress-pics:
Behøver jeg egentlig at forklare mere ? 😀
Måske lidt 😉
Jeg brugte:
200 gram fuldkornkiks
3 spsk Yoghurt Naturel
Gelatine (jeg brugte det i pulverform)
1 pakke “Quarkcreme” jordbær (købt i tyskland)
500 gram “Speisequark”
sød
Hvad jeg ville bruge hvis jeg var hjemme:
200 gram fuldkornkiks
3 spsk Yoghurt Naturel
Gelatine
500 gram skyr
Jordbærproteinpulver eller jordbæraroma
sød
What to do?
Knus kiksene
Tilsæt 3 spsk Yoghurt Naturel
Ælt
Tryk massen ned i kageformen
Forbered gelatinen – alt efter hvilken slags i bruger
Bland Skyr & jordbærproteinpulver/jordbæraroma
Tilsæt eventuel lidt vand for at få en mere cremet konsistens
Bland den opløste gelatine i massen
Tilsæt sød efter behag
Kom massen ovenpå bunden
Stil i køleskab i mindst 5 timer
Done !
Jeg toppede min cheesecake med hindbær – mmh!
Enjoy !
😀
Ingen kommentarer endnu